PRIYANKA DESIGN

BRAND PROFILE

Het fashion– en stijllabel PRIYANKA DESIGN van modeontwerpster Priyanka Orie. PRIYANKA DESIGN staat bekend om haar chique, luxe, vernieuwende en moderne Indiase fashion Europese collecties. Het is een bijzondere mode mix van ‘both worlds’ voor de Nederlandse markt.
De kleding kun je zowel casual, zakelijk als partyproof combineren.
PRIYANKA DESIGN creëert verfrissende toegankelijke collecties die thuishoren in de garderobe van iedere zelfbewuste vrouw. Je bent ambitieus en stijlvol, net als PRIYANKA DESIGN. PRIYANKA DESIGN helpt vrouwen positief en zelfverzekerd te zijn doormiddel van motiverende quotes op de kleding.

INTRODUCING PRIYANKA DESIGN

PRIYANKA DESIGN is in Almere 2019 opgericht door de onderneemster Priyanka Orie. Binnen enkele jaren wist zij, gedreven door haar passie voor mode, ondernemende karakter en heel hard werken een onderneming op te zetten. Wat resulteert in een vooraanstaand Indiase en Europese modelabel op te bouwen. Het label staat bekend om haar style tussen Indiase fashion kleding met een Europese twist.
Een verfrissende collectie van hoogwaardige kwaliteit met exclusieve afwerkingen tot in detail. Via de officiële webshop www.priyankadesign.nl worden items uit de collecties in Nederland verkocht.

CHIQUE – LUXE – VERNIEUWING – INDIASE EUROPESE TWIST

De chique uitstraling van PRIYANKA DESIGN collecties kenmerkt zich door de keuze voor hoogwaardige materialen en de toepassing van opvallende details. Alle items zijn verfijnd en worden geroemd om de unieke ontwerpen te laten opvallen tot een fashion trend. Hierdoor zijn diverse items uit de collecties op tal van manieren met elkaar te combineren (casual, zakelijk en diverse feestgelegenheden). De Gharara en de nieuwste Indiase/Europese casual ontwerpen maken het merk niet alleen uniek, maar is bij uitstek een aanwinst voor iedere moderne vrouw.
De PRIYANKA DESIGN look met het kenmerkende Indiase Europese twist, afwerkingsniveau en motivatie op de kleding, is de nieuwe WOW factor.